Associació «Relats de l’Alzina»

El Projecte: Recollida de fruites i verdures al mercat 

OBJECTIUS

1- Ajudar veïns de la Garriga en situació de necessitat, complementat l’activitat de Càritas La Garriga, que només pot distribuir menjar sec i elaborat.

2- Optimitzar els recursos existents.

3- Sensibilitzar la població sobre un problema relativament amagat i possibles solucions la mateix. Entre tots podem fer moltes coses.

METODOLOGIA

Els voluntaris som al punt de recollida a partir de les  9’30h

Durant tot el matí, es reben les bosses solidàries .

A partir de les 2 es recull el menjar de les parades i es distribueix en caixes més o menys grosses segons les necessitats de cada família.

Els beneficiaris poden venir de 15.30h a 16h.

En acabat, es recull el mobiliari, s’entra en el vestíbul, es tanca i torna la clau a la Policia Municipal.

L’Avaluació

Avaluació intermèdia del projecte “Recollida de la Bossa

Solidària”, de l’Associació Relats de l’Alzina, La Garriga,

Barcelona

Informe d’avaluació realitzat peer Baobab

Nuria Mir, Jure Bittor, Xavier Mir

Desembre 2015

Cóm va sorgir el calendari de la associació “Relats de l’Alzina”

Visc davant d’aquesta preciosa alzina des de fa 32 anys. Estic completament enamorada d’ella per les moltes històries i relats que m’explica. Era tans els relats i les sincronies que no podía quedarme-les només per mí. Aixi va neixa al 2011 aquesta associació i la festa anual que vam iniciar. Entre les moltes fotógrafies que tinc d’ella, en vaig triar una que es veies tota ella, la vaig convertir en dibuix i anar vestin de diferentes emocions. Quan vaig veure que en tenía 13, vaig pensar ui! Just per fer un calendari i a la portada totes juntes superposades.

Els números festius del calendari van ser fotografíes dels números de les cases. Jo visc en el número 4, l’herba surt del camp a on proposovem fer esl horts socials, al costat de la bassa i així hi eram tots!!!

Translate »
Share This